You are currently viewing Ziua Comunei  Dragodana a fost sărbătorită de mii de localnici – VIDEO

Ziua Comunei Dragodana a fost sărbătorită de mii de localnici – VIDEO

  • Post category:general

Primăria Dragodana, prin primarul Gheorghe Sandu, a organizat pentru locuitorii comunei o petrecere de pomină pentru a sărbători Ziua Comunei dupa cativa ani de pauza.
Localniciii  au petrecut, in ciuda norilor de ploaie, pana la lasarea intunericului care a fost alungat de un frumos spectacol de artificii.
Alături de dragodăneni au fost si președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele Luciana Cristea, prefectul judetului,  Claudia Gilia si parlamentari dâmbovițeni.
Programul artistic a fost sustinut de Ansamblul ”Doina Bascovului”, Clubul de muzică CryStar Voice”, Simona Dinescu,  Olguța Berbec, Raluca Dimache, Ansamblul de dansuri ”Zestrea Dragodanei”, Andreea Bănică, Wilmark, Johny Romano, Niculina Stoican.

Primarul Gheorghe Sandu a tinut sa multumeasca locuitorilor comunei Dragodana, si tuturor celor cea au facut posibila si au participat la aceasta sarbatoare:
„Vă mulțumim tuturor pentru atmosfera extraordinară pe care ați creat-o de Ziua Comunei Dragodana!
Transmitem un gând special celor care au făcut parte din program, micilor artiști care au urcat pe scena tinerelor talente și dansatorilor din Ansamblul ”Zestrea Dragodanei”, marilor artisti ce au urcat pe scena, oaspeților noștri, prieteni ai comunei Dragodana, care au fost și sunt alături de noi!
Nu în ultimul rând, vă mulțumim dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Dragodana, pentru fiecare gând bun și pentru energia pe care am simțit-o!
Încă o dată, LA MULȚI ANI, BUNI ȘI RODNICI, FRUMOASEI NOASTRE COMUNE DRAGODANA!”
Sarbatoarea a fost încheiată apoteotic  cu un foc de artificii .