You are currently viewing INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN ANUNȚĂ O NOUĂ REPARTIZARE PENTRU POSTURILE VACANTE

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN ANUNȚĂ O NOUĂ REPARTIZARE PENTRU POSTURILE VACANTE

Comisia de mobilitate organizată la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița organizează ședință de repartizare în afara perioadei prevăzute în calendarul de mobilitate, pentru candidații rămași nerepartizați sau cu norma incompletă, pe posturi / catedre vacantate pe parcursul anului școlar. Repartizarea se va realiza în conformitate cu prevederile Metodologiei – cadru.

Ședința de repartizare va avea loc miercuri, 09.12.2020, începând cu ora 9:00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. Candidații vor avea asupra lor documentul de identitate sau procura notarială și documentul de identitate, pentru persoanele care îi reprezintă pe aceștia.

Având în vedere pensionările pe parcusrul anului școlar, IȘJ Dâmbovița va organiza și în perioada următoare ședințe de repartizare pe posturi la datele la care cadrele didactice vor intra în drepturile de pensie. Lista se va actualiza până la data ședinței, în situația în care apar noi situații.

http://www.isj-db.ro/static/files/–MRU_2020/-Mobilitate_in_afara_colendarului/09.12.2020/Lista_posturilor_pentru_sedinta_de_repartizare_din_data_de_09.12.2020.pdf