You are currently viewing IJJ DAMBOVITA: 10 elevi ai şcolilor militare, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

IJJ DAMBOVITA: 10 elevi ai şcolilor militare, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

COMUNICAT

Zece elevi de la școlile militare de subofiţeri jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi „Petru Rareş” Fălticeni se vor afla, în perioada 3 iulie – 8 septembrie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița pentru a desfăşura stagiul de practică.
Elevii au fost primiţi în colectivul unităţii, unde li s-au prezentat activităţile la care vor lua parte în cadrul structurilor operative din Târgoviște, Găești și Pucioasa. După o perioadă inițială, de acomodare, aceștia urmează să fie planificați în misiuni de ordine publică pentru asigurarea siguranței dâmbovițenilor.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele activităţi ce vor fi desfăşurate vizează însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, precum și punerea în practică a cunoştinţelor teoretice dobândite pe timpul anului şcolar.
Viitorii subofițeri vor fi îndrumaţi, pe întreaga perioadă a stagiului de practică, de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul IJJ DAMBOVITA