You are currently viewing Luptătorii antitero din Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, vicecampioni la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă

Luptătorii antitero din Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, vicecampioni la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă

  • Post category:Jandarmeria

Astăzi, 22 septembrie a.c., Prim-adjunctul inspectorului general și Șeful Statului Major al Jandarmeriei Române, general de brigadă Liviu UZLĂU, a înmânat premiile câștigătorilor Olimpiadei echipelor de intervenție antiteroristă. Competiția s-a desfășurat în perioada 18 -22 septembrie a.c. la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, județul Dâmbovița.

După o pregătire intensă și constantă echipa Jandarmeriei Dâmbovița s-a clasat pe locul secund pe podium, la ce-a de-a patra ediție a Olimpiadei.
Pe primul loc s-au clasat luptătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, iar pe locul al treilea s-a clasat echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.
La această ediție a Olimpiadei s-au înscris 15 echipe din cadrul structurilor Jandarmeriei Române, în total participând 75 de jandarmi care își desfășoară activitatea în structuri de intervenție antiteroristă.

Felicitări echipei câștigătoare și participanților la această competiție sportivă, iar colegilor noștri le transmitem aprecierile noastre și le dorim ca pe viitor să păstreze același nivel în toate activitățile pe care le vor desfășura.

INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI DÂMBOVIȚA