You are currently viewing S-a dat startul înscrierilor pentru școlile de subofițeri jandarmi, sesiunea 2021

S-a dat startul înscrierilor pentru școlile de subofițeri jandarmi, sesiunea 2021

  • Post category:Jandarmeria

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să urmeze una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.
Tinerii care doresc să devină jandarmi, pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, pentru subofițeri fiind disponibile 400 de locuri.
Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie a.c.
Cererile de înscriere se depun la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-urile:
– Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – http://www.scoaladragasani.ro/
– Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

După fiecare probă de concurs, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul IJJ DAMBOVITA