You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA : CINCI DOSARE PENALE PENTRU ALCOOL ȘI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

IPJ DÂMBOVIȚA : CINCI DOSARE PENALE PENTRU ALCOOL ȘI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

  • Post category:Poliția

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 1-2 ianuarie a.c., polițiștii dâmbovițeni au întocmit 5 dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 59 de ani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe raza municipiului Târgoviște și localității Lucianca, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0.53 și 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, un alt bărbat din localitatea Pătroaia Vale, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Crângurile, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a îl conduce de către o femeie, din Băleni.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competent.

IPJ Dâmbovița