You are currently viewing Un bărbat a furat aproximativ 30.000 de lei, dintr-o locuință  și și-a luat o mașină

Un bărbat a furat aproximativ 30.000 de lei, dintr-o locuință și și-a luat o mașină

  • Post category:Poliția

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de art. 229 și art. 335 din Codul Penal.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și prezentat Judecătoriei Găești pe parcursul zilei de ieri, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cel în cauză este bănuit că la data de 20 decembrie a.c., ar fi pătruns într-o locuință de pe raza localității Potocelu, de unde ar fi sustras 18.000 de lei și 2.900 de euro. Ulterior, bărbatul ar fi achiziționat un autoturism pe care l-ar fi condus fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

IPJ DAMBOVITA