You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA: O FEMEIE BĂUTĂ ȘI TREI BĂRBAȚI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE AU FOST DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII RUTIERI

IPJ DÂMBOVIȚA: O FEMEIE BĂUTĂ ȘI TREI BĂRBAȚI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE AU FOST DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII RUTIERI

  • Post category:Poliția

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 18-21 decembrie a.c., polițiștii de la rutieră au acționat pe principalele drumuri, de pe raza județului Dâmbovița, pentru prevenirea săvârșirii unor fapte care ar putea pune în pericol siguranța circulației pe drumurile publice.

Astfel, o femeie de 51 de ani și doi bărbați de 55, respectiv 31 de ani, au fost surprinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe raza localităților Târgoviște, Văleni și Cuparu, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alți doi bărbați de 20 și 21 de ani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, pe raza localităților Mogoșani și Târgoviște, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt bărbat de 32 de ani, este cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu după ce ar fi condus un autoturism pe raza localității Potlogi, unde ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul staționat.

În urma coliziunii, conducătorul auto a fost rănit, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere și că autoturismul avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare fals.

Totodată, polițiștii au procedat și la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranției circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.