You are currently viewing PSD DAMBOVITA: Alexandru Iorga continuă întâlnirile cu cetățenii orașului Găești

PSD DAMBOVITA: Alexandru Iorga continuă întâlnirile cu cetățenii orașului Găești

  • Post category:Politic

Candidatul PSD Dambovita la primăria orașului Găești, Alexandru Iorga, a continuat seria întâlnirilor și in aceast weekend, cu locuitorii orașului Găești.
Acesta a discutat cu tinerii din comunitate, pe care îi consideră „una dintre cele mai defavorizate categorii din oraș”, fiind prea puțin motivați să rămână în localitate.
„Astăzi, am avut o discuție foarte interesantă cu tinerii găeșteni, una dintre cele mai dezavantajate categorii sociale din oraș. Spun asta pentru că administrația locală îi ignoră aproape total, de mai mulți ani, iar oportunitățile de dezvoltare pentru ei lipsesc din oferta politică locală.
Tinerii au puține motive să rămână în oraș, iar printre acestea aș aminti locurile de muncă prost plătite, dar și lipsa unei infrastructuri atractive pentru ei și slabe posibilități de petrecere a timpului liber.
Am fost plăcut surprins de seriozitatea cu care s-au pregătit pentru întâlnirea noastră și de argumentele lor. Au venit cu idei și propuneri pe care intenționez să le susțin și să le transform în realitate.
M-a impresionat faptul că, deși trăim într-o lume digitală, sunt tineri care își doresc să-și petreacă timpul liber în natură sau practicând sport, dar – din păcate – în Găești nu există nici măcar o pistă de biciclete.
Tinerii sunt forța și energia unui oraș, și nu sunt vorbe mari.
Găeștiul nu-și mai permite să exporte tineri bine pregătiți în orașe mari din România și din Europa!
Trebuie să-i valorifice atât în mediul privat, cât și în administrația locală. Trebuie să profităm, în acest sens, de granturi și programe cu fonduri europene, care să le deschidă foarte multe oportunități avantajoase.
Împreună, suntem mai puternici și suntem pregătiți să facem lucruri mari”, anunță Alexandru Iorga.