You are currently viewing PSD DAMBOVITA: ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

PSD DAMBOVITA: ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

  • Post category:Politic

Conducerea PSD Dâmbovița a continuat seria întâlnirilor cu organizațiile din teritoriu. Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, alături de Daniel Cristian Stan, secretarul executiv, de Luciana Cristea, vicepreședinte PSD Dâmbovița, de deputații Carmen Georgeta Holban și Ionuț Vulpescu, s-a întâlnit cu conducerea organizației PSD Moren ieri.
Au fost discutate probleme legate de organizarea anului electoral dar și de proiectele de viitor ce urmează a fi implementate în Moreni.
“Am discutat despre investițiile propuse oamenilor din Moreni de PSD Dâmbovița prin programul său local și județean, stadiul acestora, dar și proiectele de viitor ce urmează a fi implementate de echipa de aici.
Ne-am asigurat că obiectivele noastre sunt aliniate cu nevoile și dorințele locuitorilor din Moreni, dar și că proiectele pe care le-am propus morenarilor vor fi duse la bun sfârșit.
Pe de altă parte, anul 2024 va fi marcat de 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. De munca echipei de aici și de modul în care tratează nevoile municipiului Moreni depind rezultatele anului viitor. Însă, având în vedere forța PSD Moreni, rezultatele vor fi mai mult decât bune. Promisiunile făcute vor fi onorate!” a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

“Ieri am avut o întâlnire foarte productivă alături de colegii mei din PSD Moreni! Împreună cu președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, secretarul executiv al organizației județene, Daniel Cristian Stan, deputatul Ioan Vulpescu, colegii parlamentari și vicepreședinții de zonă,unde am discutat despre strategia pe care o vom aborda în alegerile de anul viitor în toate cele 4 runde.
Suntem hotărâți să muncim din greu și să fim alături de comunitate, să ascultăm și să rezolvăm problemele cu care se confruntă locuitorii din Moreni.
Este esențial să fim conectați la nevoile oamenilor și să demonstrăm că avem soluții concrete pentru dezvoltarea municipiului nostru.”a anunțat Gabriel Purcaru, președintele PSD Moreni.