You are currently viewing PSD DAMBOVITA: Ministrul Muncii a fost prezent la sărbătorirea seniorii social democrați

PSD DAMBOVITA: Ministrul Muncii a fost prezent la sărbătorirea seniorii social democrați

  • Post category:Politic

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, conducerea PSD Dâmbovița, alături de parlamentari și de ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a oferit o seară specială seniorilor social democrați dâmbovițeni.
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale a răspuns invitației președintelui PSD și CJD, Corneliu Ștefan.
La reuniune au participat aproximativ 400 de seniori cărora ministrul le-a transmis asigurările guvernului că toate politicile publice în domeniul pensiilor vor tine cont de principiul social-democrat prin care cei cu venituri mai mici trebuie să fie susținuți mai mult.


„Astăzi, la întâlnirea cu seniorii PSD Dambovita am avut plăcerea de a ne fi alături ministrul Muncii și Solidarității Sociale, doamna Simona Bucura Oprescu.
Am sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice ca într-o mare familie, însă am și vorbit despre lucruri de maximum interes pentru seniorii noștri. I-am asigurat că fiecare pas pe care îl facem și fiecare măsură luată va reflecta #respectul nostru și al statului român pentru munca de o viață a persoanelor vârstnice.
Totodată, le-am mulțumit în această seară sutelor de colegi seniori pentru seriozitatea lor și pentru modul în care reprezintă interesele tuturor persoanelor vârstnice din județul Dâmbovița.
Nu în ultimul rând, îi mulțumim doamnei ministru Simona Bucura Oprescu pentru prezență! Sunt convins că ministerul pe care îl conduce va schimba în bine viața tuturor!
La Mulți Ani seniorilor din județul Dâmbovița!
Să ne vedem cu bine și anul viitor!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.