You are currently viewing PSD DAMBOVITA: „Dezvoltarea județului este o muncă de echipă, dar se pare că suntem singuri pe teren, iar alții sparg semințe din tribune și-și dau cu părerea”

PSD DAMBOVITA: „Dezvoltarea județului este o muncă de echipă, dar se pare că suntem singuri pe teren, iar alții sparg semințe din tribune și-și dau cu părerea”

  • Post category:Politic

Purtătorul de cuvânt al partidului, Constantin Cozma , în conferința de presă de luni a PSD Dâmbovița, i-a invitat pe membrii PNL să se intereseze înainte să facă acuzații nefondate și să facă ceva util pentru județ.
„Săptămâna trecută au ieșit și au ieșit să vorbească despre proiecte aflate în derulare, în județul Dâmbovița. Nu înțeleg rostul lor, nu înțeleg de ce vorbesc despre un subiect despre care nu au habar.
Se leagă de proiectul uriaș de 450 de milioane de euro, în cadrul căruia în momentul de față sunt în desfășurare proiecte de 849 de milioane de lei și care decurg fără nicio problemă.
Îi sfătuiesc pe colegii de coaliție, dacă doresc să câștige capital politic, să facă ceva util pentru județul Dâmbovița, nu să-și atribuie merite care nu le aparțin!
Noi înțelegem că dezvoltarea județului este o muncă de echipă, dar se pare că suntem singuri pe teren, iar alții sparg semințe din tribune și-și dau cu părerea”, a transmis purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma.