You are currently viewing SENIORII ORGANIZATIEI PSD GĂEȘTI AU FOST SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

SENIORII ORGANIZATIEI PSD GĂEȘTI AU FOST SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

  • Post category:Politic

200 de seniori din organizația PSD Găești și din organizația de la Crângurile, au fost sărbătoriți , astăzi, în avans, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor. Evenimentul s-a bucurat de prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a Lucianei Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, a prefectului Claudia Gilia, senatorului Titus Corlățean, a secretarului de stat Ionuț Săvoiu și a altor invitați de seamă. Gazda evenimentului a fost avocatul Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidatul partidului pentru funcția de primar al orașului.


„Azi, în avans, am sărbătorit împreună cu seniorii PSD din comuna Crângurile și orașul Găești, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.
Fiecare întâlnire cu seniorii PSD este specială! Ca de fiecare dată când avem ocazia, le-am mulțumit pentru modul substanțial în care se implică în viața comunităților noastre, ei fiind temelia tuturor lucrurilor bune și frumoase de care noi ne bucurăm astăzi.
Seniorii PSD Dâmbovița sunt printre cei mai activi membri ai organizațiilor noastre, fapt pentru care le suntem recunoscători.” a transmis Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița.