You are currently viewing SORIN NANCIU, CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA GLODENI: “Glodeniul nu mai trebuie să bată pasul pe loc!”

SORIN NANCIU, CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA GLODENI: “Glodeniul nu mai trebuie să bată pasul pe loc!”

  • Post category:Politic

“Pentru că am primit foarte multe întrebări de la dumneavostră legate de oferta mea electorală vreau să vă spun că, mai înainte de toate, aceasta a fost realizată în urma consultărilor pe care le-am avut împreună, consătenii mei! Cred că aceasta este cheia unei comunități bine dezvoltate și unite: consultarea directă cu oamenii.

-Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în comună. Este un proiect derulat de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, investiție de 450.000.000 euro deblocată de președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, proiect cu finanțare pe fonduri europene POIM.

-Identificarea programelor de finanțare necesare pentru a înființa rețeaua de gaze naturale din comună! Un primar sincer v-ar fi spus că suma pe care o are prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, 6.000.000 lei, nu este suficientă pentru ca oamenii din Glodeni să beneficieze de gaze.

-Reabilitarea și modernizarea DJ716 Priboiu-Glodeni! Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița vom reabilita acest drum, însă doar după finalizarea lucrărilor la rețele de apă, canalizare și gaze naturale.

-Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, cu o finanțare de până la 50% din valoarea proiectelor se vor realiza:

-Reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Lăculețe

-Reabilitarea și modernizarea străzii Valea Surli

-Înființarea unui Centru Civic în comuna Glodeni

-Înființarea unui loc de joacă în satul Schela, pe platoul din spatele troiței de la Ciocănică, actualmente depozit de deșeuri

-Crearea unui Centru Medical de zi la Glodeni prin depunerea unui proiect pe fonduri europene.

-Modernizarea și eficientizarea iluminatului public la Glodeni, proiect ce se va realiza prin fonduri acordate de AFM.

9 iunie este momentul în care decidem dacă suntem sinceri cu noi sau nu! Ne vom face în continuare că nu vedem câte investiții s-au implementat deja în comunele de lângă noi?

Glodeniul nu mai trebuie să bată pasul pe loc.

Trebuie să acționăm la timp, să ne asigurăm că toate proiectele noastre sunt bine gândite înainte de a fi implementate! Trebuie să avem o comună bine gosopodărită.

Experiența mea și ambiția de a face lucrurile să se întâmple sunt un plus pentru viitoarele proiecte pentru care putem accesa fonduri europene sau pentru care vom încheia parteneriate cu administrația județului condusă de Corneliu Ștefan.

Toate aceste proiecte se pot realiza doar cu sprijinul dumneavoastră, prin votul acordat pe 9 iunie echipei PSD.” a prezentat Sorin Nanciu, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Glodeni.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF 21240002