You are currently viewing ISU DAMBOVITA: ACŢIUNI DE INTERVENŢIE ÎN PERIOADA 04-11 MARTIE

ISU DAMBOVITA: ACŢIUNI DE INTERVENŢIE ÎN PERIOADA 04-11 MARTIE

  • Post category:Pompierii

În perioada 04 – 11 martie 2024, echipajele de intervenţie au acționat la peste 330 de evenimente, dintre care 70 incendii (locuinţe, anexe gospodăreşti, vegetație uscată), 11 acțiuni la accidente rutiere, 28 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de ușă, misiuni pirotehnice, asistență persoane, salvări animale, asigurare zonă) și 223 cazuri medicale.
Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al județului Dâmbovița au desfășurat în perioada 04 – 11 martie 2024 o serie de acțiuni de control și verificare în scopul depistării și înlăturării potențialelor cauze de incendiu. Acțiunile de control au avut ca scop identificarea oricăror nereguli legate de măsurile de securitate la incendiu.
Ca urmare a verificărilor executate a 5 obiective unde se desfășoară evenimente cu public numeros și la care se pot înregistra aglomerări de persoane precum pensiuni, hoteluri restaurante, baruri, au fost identificate 13 deficiente si au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, astfel:
• 10 avertismente;
• 2 amenzi în cuantum total de 1 000 lei.