You are currently viewing SPCP DAMBOVITA: S-a modificat programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița

SPCP DAMBOVITA: S-a modificat programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița

  • Post category:Prefectura

Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița a fost schimbat începând cu 01.04.2022, ca urmare a tendinței de normalizare a numărului de solicitări pentru eliberarea pașapoartelor înregistrate.

În urma analizei zilnice a indicatorilor, Prefectul județului Dâmbovița a dispus ca, în perioada 01-15 aprilie 2022, programul de lucru cu publicul la ghișeele S.P.C.P. să se desfășoare în intervalul orar 8.30 – 18.30, de luni până vineri.

Cetățenii care au solicitat deja, în lunile mai și iunie, eliberarea pașapoartelor, pot opta să se reprogrameze în luna aprilie, utilizând platforma www.epasapoarte.ro, după anulare programării inițiale.

Prefectul Claudia Gilia adresează tuturor dâmbovițenilor rugămintea de a respecta ora programării, în vederea evitării aglomerației la ghișee, recomandându-le să opteze pentru modalitatea de livrare la domiciliu a pașaportului, prin serviciile de curierat.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița