You are currently viewing Avocatul Ciprian Iacob este noul Președinte al Casei Avocaților din Dâmbovița

Avocatul Ciprian Iacob este noul Președinte al Casei Avocaților din Dâmbovița

  • Post category:Actual

Corpul avocaților dâmbovițeni și-au ales conducerea C.A.A. Dâmbovița, în urma scrutinului reieșind o componență de 3 membrii ai consiliului de administrație.
În urma votului, avocatul Ciprian Iacob a fost ales Președinte iar Săndulescu Flori și Ionescu Gica membrii ai C.A.A. Dâmbovița. Unul din avocații activi și implicați ai județului nostru a fost ales sa coordoneze mare parte din activitatea întregului corp al avocaților din județul pentru un mandat de 4 ani.
Implicat atât în activitatea profesionala, dar și în diverse activități extraprofesionale, avocatul Cirpian Iacob dă dovadă de o putere de muncă exemplară și de un profesionalism care ne arată că școala dâmbovițeană de avocatura are consistenta și în același timp viitor.
Abia ieșit din mandatul de președinte al Rotary Club Târgoviște, iată că, fără a sta pe gânduri s-a înhămat la o muncă infinit mai grea, aceea de a asigura un mediu propice, profesional, desfășurării profesiei de avocat.
Așteptăm cu nerăbdare să vedem evoluția acestui tânăr avocat, atât în meseria pe care o slujește, dar și în urbea din care face parte și pe care, se pare, nu numai ca nu a uitat-o, dar nu o va părăsi.
Îi urăm succes domnului Avocat Ciprian Iacob!

C.A.A. Dambovita