You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA: Cercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

IPJ DÂMBOVIȚA: Cercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

BULETIN INFORMATIV :

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Moreni au depistat, pe drumul național 72, pe raza localității Dărmănești, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat un bărbat de 33 de ani, din localitatea Crăciunești, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 702E, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii îmbibației alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, efectuând cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ DÂMBOVIȚA