You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA: Acțiuni preventive în contextul sărbătoririi ”Sf. Mării” și zilelor municipiului Târgoviște

IPJ DÂMBOVIȚA: Acțiuni preventive în contextul sărbătoririi ”Sf. Mării” și zilelor municipiului Târgoviște

Ieri, 8 septembrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița și voluntari de la Crucea Roșie-Filiala Dâmbovița, au realizat o activitate în zona centrală a municipiului Târgoviște, pentru informarea cetățenilor cu privire la prevenirea faptelor de violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.
De asemenea, tinerii au fost informați cu privire la consecințele la care se expun în cazul consumului de droguri, a substanțelor psihoactive, la efectele negative pe care acestea le au asupra sănătății fizice și psihice și la pedeapsa pe care o riscă persoana care consumă și face trafic ilicit de droguri.
În cadrul activității, polițiștii au transmis recomandări verbale cetățenilor pentru prevenirea infracţiunilor de furt din genţi şi buzunare, metodele de protejare a bunurilor personale în locuri aglomerate, dar și cu privire la măsurile de protecție individuală în contextul pandemiei de Covid-19.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ DÂMBOVIȚA