You are currently viewing DRAGODANA: UNIȚI PENTRU DRAGODANA CURATĂ – acțiune de ecologizare desfășurată de Primăria Dragodana

DRAGODANA: UNIȚI PENTRU DRAGODANA CURATĂ – acțiune de ecologizare desfășurată de Primăria Dragodana

Astăzi, 14 aprilie, Primăria Dragodana a desfășurat o acțiune de ecologizare sub îndemnul „UNITI PENTRU DRAGODANA CURATA„, acțiune la care au participat 80 de voluntari din comună.
Printre ei au fost și elevi ai Școlii Dragodana, însoțiți de profesori îndrumători și de primarul comunei, Sandu Gheorghe, care a pus la dispoziția voluntarilor saci de plastic, mănuşi pentru lucrări, transport pentru gunoiul strâns, unelte (greble, lopeţi, furci etc.), măşti, dezinfectanţi.

Acțiunea s-a desfasurat pe lateralul DN 72, în zona pădurii Dragodana, în special în zonele de parcare, dar și pe toata lungimea porțiunii de drum ce străbate pădurea.
S-au strâns peste o sută de saci de gunoaie, în cateva ore.

Primarul Sandu Gheorghe , dar și voluntarii participanți la actiune, își exprimă speranța că cei ce străbat comuna Dragodana vor renunța la a arunca deșeurile din autovehicule prin padure, pe marginea drumului și le vor depozita în spațiile amenajate din zonele de parcare și din comună.