You are currently viewing „FAMILIA TONELI” ȘI PRIMARUL GHEORGHE SANDU AU OFERIT COPIILOR DIN COMUNA DRAGODANA ÎNCĂ O ZI DE NEUITAT

„FAMILIA TONELI” ȘI PRIMARUL GHEORGHE SANDU AU OFERIT COPIILOR DIN COMUNA DRAGODANA ÎNCĂ O ZI DE NEUITAT

De 1 iunie, „Familia Toneli ” și Asociația „Colecționar de Fapte Bune”, împreună cu primarul comunei, Sandu Gheorghe, au oferit încă o zi de neuitat copiilor din comuna Dragodana, continuând astfel seria faptelor bune din ultimii ani.
Cupa 1 Iunie la fotbal, eveniment sponsorizat de firma Toneli, a ajuns la a doua ediție, ediție la care au participat 100 de juniori fotbaliști, împărțiți în cinci echipe.
Sandu Gheorghe, primarul comunei Dragodana și Toni Khoury, administratorul și directorul general  Toneli, au oferit tuturor sportivilor cate un ghiozdan plin cu cadouri și le-au asigurat masa atât lor cât și însoțitorilor.

Nu au fost uitați nici ceilalți copii din public, pentru care s-a organizat o tombola cu 500 de premii, constând în mingii, dulciuri, coșuri de baschet.

Ca în fiecare an, edilul Sandu Gheorghe, a oferit, din partea Primăriei Dragodana, biciclete pentru școlarii înscriși în noile clase pregatitoare ale școlilor din comună, astfel că un număr de 43 de biciclete au ajuns la noii posesori.

Firma Toneli Holding, are o experiență de peste 22 de ani pe piața avicolă, deținând aproximativ 1,6 milioane de păsări ouătoare, reușind sa atingă un număr de peste 400 de milioane de ouă vândute anual, ceea ce o plasează pe poziția de lider al pietei.
Toneli Holding deține 3 capacități de producție furaje, 4 ferme de creștere a tineretului de înlocuire, 16 ferme de producție ouă, 3 centre de colectare, sortare și ambalare ouă, iar din anul 2022 a început producția de ouă ecologice, devenind singurul producător intern de acest gen.
„Familia Toneli” a reușit să mai adauge încă o serie de fapte bune în cununa de „Colecționar de fapte bune” a asociației.