You are currently viewing LUCIENI: PRIMARUL TIȚA VASILE ANUNȚĂ CETĂȚENII COMUNEI CĂ VOR FI SCUTIȚI DE PENALITĂȚI PENTRU IMPOZITE ȘI TAXE

LUCIENI: PRIMARUL TIȚA VASILE ANUNȚĂ CETĂȚENII COMUNEI CĂ VOR FI SCUTIȚI DE PENALITĂȚI PENTRU IMPOZITE ȘI TAXE

În cadrul ședinței Consiliul local al comunei Lucieni, din data de 27.11.2020, s-a adoptat hotărârea inițiată de edilul comunei, Vasile Tița, pentru aprobarea scutirii de majorări si penalități de întârziere pentru persoanele fizice și juridice ce vor achita integral debitele datorate bugetului local până la data de 31.12.2020.
Scutirea se va face în baza unei solicitări scrise de către contribuabil.
De asemenea, tot la propunerea primarului Vasile Tița, s-a adoptat hotararea ca nivelul taxelor si impozitelor locale, incepand cu 2021 să scadă cu 5 până la 10% la clădiri și terenuri, trecandu-se la nivelul de taxare „Zona B”.
O altă măsură benefică, pentru locuitorii comunei Lucieni, este eliminarea taxei pentru căruță și pentru paza comunei, începând cu 2021.
Vasile Tița, noul primar al comunei Lucieni, este la începutul mandatului, dar își ține promisiunile făcute înainte de alegerea sa, venind în sprijinul cetățenilor comunei Lucieni.
„Îi asigur pe toți locuitorii comunei că voi face tot ceea ce îmi stă în putință să duc la îndeplinire ceea ce mi-am propus pentru această localitate, ce mi-am propus ca și echipă și nu voi precupeți nici un efort pentru asta!
Deși nu-mi place s-o spun, comuna noastră este una dintre cele mai slab dezvoltate, deși se află la doar nouă kilometri de Târgoviște.
Încă sunt probleme cu furnizarea apei potabile, curățenia lasă de dorit, nu sunt gaze, nu avem canalizare, dar noi ne vom baza pe atragerea de fonduri europene și guvernamentale, pe care le vom accesa.
Ne bazăm pe ajutorul și pe buna colaborare cu CJD și îi mulțumesc pe această cale d-ului președinte al CJD, Corneliu Ștefan pentru demararea lucrărilor de reabilitare a drumului județean DN 702 B care traversează și comuna noastră.”-Primarul comunei Lucieni, Vasile Tita