You are currently viewing ULMI: PRIMARUL BOGDAN TIȚA CONTINUĂ SERIA PROGRAMELOR DE DEZVOLTARE A COMUNEI

ULMI: PRIMARUL BOGDAN TIȚA CONTINUĂ SERIA PROGRAMELOR DE DEZVOLTARE A COMUNEI

Administrația comunei Ulmi, condusă de primarul Bogdan Tița, continuă investițiile pentru a asigura o infrastructură locală la nivel european.
Se lucrează în forță la urmatoarele proiecte:

• Realizare şanţ betonat pe DJ 721 în satul Colanu, Comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, în asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Stadiul lucrărilor este la 75%;
• Amenajare acostamente şi mobilare urbană in satul Udresti;
• Loc de joacă pentru copii în satul Colanu;
• Loc de joacă pentru copii, în satul Dimoiu;
• Reţea de apă şi canalizare în satele Dimoiu şi Nisipuri;
• S-a inceput realizarea picturii la Biserica din satul Viisoara;
• Distribuție gaze naturale în satele Udresti, Nisipuri și Dimoiu, aparținând comunei Ulmi.
• Se lucreaza la delegarea Serviciului Public de Iuminat comform legii 230/2006, prin care se va realiza extinderea retelei de iluminat pe toate strazile și modernizarea celei existente în satele Ulmi, Dumbrava, Viisoara, Matraca, Colanu, Udresti, Dimoiu și Nisipuri;

Edilul Bogdan Tița informează cetățenii comunei că în afara acestor proiecte aflate aproape de finalizare, vor fi executate în viitorul apropiat și alte investiții:

• Se vor monta limitatoare de viteza în zonele și străzile cu pericol pentru pietoni;
• În urmatoarea perioadă se va demara actualizarea Planului Urbanistic General și realizarea cadastrării generale.
De asemenea, au fost contractate Studii de Fezabilitate pentru două mari proiecte :
1.-Proiect de modernizare prin asfaltare a tuturor străzilor rămase neasfaltate din satele Ulmi, Viisoara, Matraca, Dumbrava, Udresti și Nisipuri;
2.-Proiect de realizare șanțuri betonate în satul Matraca

Un alt proiect, de o mare valoare si interes public este Proiectul pentru extindere și înființare rețea de apă și canalizare în satele Dumbava și Viișoara.
Această lucrare face parte din din proiectul Companiei de Apa Târgoviște Dâmbovița: ,,Extinderea și reabilitarea infrastucturii de apă și apă uzată în judetul Dâmbovița ’’, proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Edilul Bogdan Tița, aflat în al doilea mandat dupa obținerea unei victorii fără echivoc în alegerile locale, continuă cu determinare și perseverență proiectele pentru cetățeni și dezvoltarea comunei Ulmi, fiind unul din primarii cu rezultate deosebite în administrația locală, a județului Dâmbovița.