You are currently viewing „STERILIZAȚI, NU ABANDONAȚI!”- CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ A ANIMALELOR DE COMPANIE LA LUCIENI –

„STERILIZAȚI, NU ABANDONAȚI!”- CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ A ANIMALELOR DE COMPANIE LA LUCIENI –

Campania de sterilizare gratuită a animalelor de companie, câini și pisici, inițiată de Primăria comunei Lucieni în colaborare cu Herz fur Pfoten.
Campania a fost amanata pentru data de 29.05.2021. din cauza numărul extrem de mic de programări înregistrate, doar 29 din 70 de locuri disponibile fiind ocupate.
Reprezentantii „Herz fur Pfotenun” cer un minim de 60 de programări, pentru a se justifica deplasarea a doi medici, cinci asistenți si unui spital mobil.
Aceasta actiune de sterilizare a fost organizata în sprijinul cetățenilor comunei, deoarece înmulțirea necontrolată a animalelor de companie duce inevitabil la abandonarea lor pe domeniliu public.

Primarul comunei Lucieni, Marius Tița, a indemnat cetatenii comunei care doresc sa-si sterilizeze animalele sa le programeze:
“ Este o oportunitate oferită de Herz fur Pfoten, cărora le mulțumesc că au ales să desfășoare acestă campanie de sterilizare și în comuna noatră.
Trebuie să conștientizăm cu toții că înmulțirea necontrolată a animalelor de companie duce în cele mai multe cazuri la abandonul acestora în stațiul public, ceea ce crează un disconfort tuturor.
Vă invit pe toti cei care doriți să vă sterilizați animalele de companie să veniți sâmbătă la sediul Căminului Cultural, sau să vă programați.
Vă mulțumesc tuturor celor care veți da curs acestei campanii și în acest fel veți contribui la prevenirea abandonului animalelor de companie.”

 

 

 

Cei care doresc să-și sterilizeze gratuit animalele de comanie se pot programa la numărul de telefon : 0722207085