APIA: Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei utilizată în agricultură, trimestrul I

APIA: Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei utilizată în agricultură, trimestrul I

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură primește, în luna aprilie 2021, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenței de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul I / 2021.

Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate și copiile facturilor/bonurilor fiscale de achiziție.

În județul Dâmbovița pot solicita rambursarea diferenței de acciză, pentru motorina utilizată în agricultură achiziționată în trimestrul I al acestui an, 440 de fermieri care au obținut acord favorabil pentru finanțare.

Pentru lămurirea oricărei neclarități, fermierii sunt rugați să sune la APIA Centrul Județean Dâmbovița unde vor fi consiliați de funcționarii responsabili cu această activitate. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.

APIA Centrul Județean Dâmbovița