You are currently viewing CJ DAMBOVITA: Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat contractul pentru proiectarea și construirea noului stadion de la Târgoviște

CJ DAMBOVITA: Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat contractul pentru proiectarea și construirea noului stadion de la Târgoviște

La sediul Companiei Naționale de Investiții, a fost semnat de către președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan , în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, contractul pentru proiectarea și construirea noului stadion de la Târgoviște.
Beneficiarul acestei investiții în valoare de 271.000.000 de lei, este Consiliul Județean Dâmbovița, care va contribui cu suma de 25.000.000 lei.
Președintele Corneliu Ștefan anunță că stadionul va avea peste 12 mii de locuri, o pistă de atletism, 434 de locuri de parcare și spații pentru alimentație și comerț.
Antreprenorul care a câștigat licitația publică, ACI Cluj SA & DICO & TIGANAS BIROU DE PROIECTARE S.R.L. & IMRAT SERVICE S.R.L., are la dispoziție 42 de luni pentru execuție, din care 6 luni pentru proiectare.
Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, dar și meciurile naționalei de fotbal.
Totodată, așa cum am spus de nenumărate ori, noua construcție va fi un complex sportiv; acolo se vor mai putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism”, subliniază președintele Consiliului Județean Dâmbovița.