You are currently viewing CJ DAMBOVITA: Recomandări și restricții pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița

CJ DAMBOVITA: Recomandări și restricții pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița

Circulația publică pe sectorul din drumul județean DJ 714 Glod (DN 71) – Sanatoriul Moroeni – Peștera, cuprins între cabana Bolboci – contur lac Bolboci, mal drept – Cheile Tătarului, km 24+366 – 29+900, este închisă pe perioada executării lucrărilor de modernizare. Variantă ocolitoare: DC 148, Zănoaga (intersecție cu DJ 714) – Lac Bolboci, malul stâng – Padina (intersecție cu DJ 714, punctul Cheile Coteanu).

Circulația pe podul situat pe DJ 714, Glod (DN 71) – Sanatoriul Moroeni – Peștera, km 32+106, platoul Padina, punctul Diana (Casa Justin) este restricționată pentru vehicule cu greutatea mai mare de 2,5 tone pe osie.
Circulația pe drumul județean DJ 719, sectorul intersecție DN 72 – Răzvad și sectorul intersecție cu strada Magrinii, Târgoviște, este restricționată pentru vehiculele cu masă mai mare de 3,5 t.
Accesul vehiculelor cu masa maximă admisă de 3,5 t este restricționat temporar pe sectorul DJ 710, la km 17+650, situat în satul Costișata, comuna Bezdead, în vederea executării lucrărilor de refacere și consolidare a părții carosabile;
Podul pe DJ 702A, peste râul Argeş, la Pătroaia, este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale.
Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:
DJ 503, sectorul Fierbinți – limită județ Argeș
DJ 611, sectorul Glogoveanu – Fierbinți (sector pietruit)
DJ 710 Pucioasa – Bezdead – sectoare cu drum îngustat și avariat în zona Miculești – Măgura – Costișata

DJ 720A, sectorul Gheboaia – Finta

DJ 712A, Fieni – Bădeni – Runcu

DJ 716 Priboiu – Glodeni

DJ 711A, sectorul pod peste Argeș – autostrada A1

Facem următoarele recomandări participanților la trafic: Se va circula cu viteză redusă și cu atenţie, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificația „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.

Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător şi totodată să se acorde atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi acolo unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor.

Vă rugăm să vă informați, în prealabil, în legătură cu condițiile meteorologice din zonă mai ales în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea, prin intermediul Administrației Naționale de Meteorologie.

Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.

Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor de drum mai sus-amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică, la tel. +40 245 207625, de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00.

Compartimentul Imagine, Relații Externe,

Consiliul Județean Dâmbovița