You are currently viewing CAMERA DE COMERT DAMBOVITA: Protocol de colaborare intre Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și AJOFM Dâmbovița

CAMERA DE COMERT DAMBOVITA: Protocol de colaborare intre Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și AJOFM Dâmbovița

În urma vizitei de lucru de azi, 9 mai 2022, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a conturat semnarea protocolului de colaborare cu Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița.
Principalul obiectiv al protocolului de colaborare îl va avea facilitarea promovării informațiilor referitoare la creșterea șanselor de ocupare a forței de muncă, prin corelarea cererii cu oferta, existând astfel, posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița se alătură Agenţie Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Consiliului Județean Dâmbovița în organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc pe 20 mai, în Târgoviște, strada Tineretului, nr. 1, în incinta Clubului Studenților începând cu ora 10:00.

Numai împreună putem reuși!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița