You are currently viewing Protocol de colaborare între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița

Protocol de colaborare între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița

COMUNICAT DE PRESĂ

Un mediu de afaceri stabil, bazat pe transparență și o agendă comună, în sprijinul dâmbovițenilor. Acesta este obiectivul protocolului de colaborare interinstituțională semnat astăzi, 25 noiembrie 2020 de Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița (CCIA), Valentin Calcan, și Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, precum și de către Vicepreședintele CJD, Luciana Cristea.
Conform art. 6, alin. 1, coroborat cu alin. 2 din Legea nr. 335/2007 privind Camerele de Comerț din România și art. 6, alin. 4 din Statutul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, protocolul de colaborare stabilește cadrul general privind colaborarea între cele două instituții în scopul realizării schimbului de informații, promovării serviciilor oferite și stabilirii unei agende comune de activități și evenimente în beneficiul comunității de afaceri și a cetățenilor din județul Dâmbovița.
„Suntem astăzi martorii unui prim pas, în direcția consultării mediului de afaceri privind strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița. Împreună cu domnul președinte Valentin Calcan vom veni cu idei și soluții către mediul de afaceri dâmbovițean. Vom gândi o strategie coerentă de dezvoltare, dedicată susținerii și consolidării mediului de afaceri pe termen mediu și lung” a afirmat Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan: „Sunt bucuros că putem avea acest cadru instituțional de colaborare între autoritatea județeană și mediul de afaceri dâmbovițean pentru următoarea perioadă. Îl felicit pe domnul președinte Corneliu Ștefan pentru deschiderea pe care a arătat-o și sunt optimist că vom avea un dialog constructiv și transparent”.

Cu prilejul celei de-a XXVII -a ediție a evenimentului Topul Firmelor din județul Dâmbovița, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan a înmânat Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan Diploma de excelență și placheta aniversară de 30 de ani de la reînființarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița