You are currently viewing Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița inițiază proiectul „Săniuța cu povești”

Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița inițiază proiectul „Săniuța cu povești”

  • Post category:Cultural

În luna decembrie suntem atrași mai mult de cărțile cu povești de Crăciun, fiind modul nostru de a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița – Secția Multimedia Internet inițiază proiectul „Săniuța cu povești”, prin care invită iubitorii de carte să citească poveștile preferate de Crăciun.

REGULAMENT

1. Perioada de desfășurare: 20 noiembrie – 23 decembrie 2020
Până la data de 15 decembrie așteptăm înregistrările video, cu voi citind povestea preferată.

2. Ce e nevoie să faci?
Alege o carte din colecțiile bibliotecii noastre și citește o poveste de iarnă.
Înregistrează-te citind un fragment din povestea de iarnă preferată, astfel:
– prezinți autorul, editura și titlul cărți (precizând titlul povestirii, acolo unde nu coincide cu titlul cărții).

Trimite video-ul tău pe adresa multimedia@bjdb.ro (*trimite pe email sau prin wetransfer video-ul tău care să dureze între 3 și 10 minute).
Vom posta online pe pagina de Facebook a bibliotecii video-ul tău în perioada 2 – 24 decembrie 2020.
Vor fi șterse comentariile sau alt gen de texte care au un limbaj neadecvat.

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu valida participarea la proiect a înregistrărilor ce nu respectă cerințele regulamentului.

Prin folosirea serviciilor de bibliotecă și participarea la activitățile organizate de instituție, vă exprimați acordul liber consimțit pentru prelucrarea datelor personale (R.E. 679/2016).

3. Regulamentul proiectului:
Regulamentul este disponibil pe pagina de Facebook a Secției Multimedia – Internet. Participarea la acest proiect implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina de Facebook.

Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.

4. Contact:
Pentru mai multe informații referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresați coordonatorilor de proiect Rotaru Florina și Rusu Raluca, telefon 0730022327, e-mail: multimedia@bjdb.ro.

Așteptăm cu drag poveștile citite de voi!

Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița