You are currently viewing Raed Arafat: „Încă nu știm dacă vor putea să se țină festivalurile Untold și Neversea”

Raed Arafat: „Încă nu știm dacă vor putea să se țină festivalurile Untold și Neversea”

  • Post category:DSU

Organizatorii festivalurilor Neversea și Untold au anunțat organizarea acestora în această vară, în luna iulie fiind programat evenimentul muzical de la Constanta și in august, cel de la Cluj-Napoca.
Seful DSU, susține că marile festivaluri anunțate pentru acest an s-ar putea să nu se țină pentru că nu va fi permis un numar de zeci de mii sau de sute de mii de oameni împreună.
Arafat a declarat duminică seara că unii organizatori de festivaluri au început să anunțe vânzarea biletelor pentru evenimentele din acest an în condițiile în care autoritățile nu știu cum va evolua situația epidemiologică până la vara, când sunt programate evenimentele muzicale.
„Nimeni nu poate sa dea un raspuns concret acum si raspunsul o sa fie cum evoluam. Noi nu stim cum evoluam, s-ar putea sa ne trezim cu o crestere si cu un varf nou, nu stie nimeni. Riscul se asuma. Noi trebuia sa fim corecti si sa spunem atentie si asta este. La festivaluri mari daca vinzi 10, 20, 50, 100 de mii de bilete si ne trezim ca nu putem sa organizam festivalul cu 300 de mii de oameni in cateva zile”, a mai transmis seful DSU.