You are currently viewing „HORECA CONTEAZĂ PENTRU NOI TOȚI , PENTRU SUFLET, TIMP LIBER, INTERACȚIUNE UMANĂ , VIITOR!!!”

„HORECA CONTEAZĂ PENTRU NOI TOȚI , PENTRU SUFLET, TIMP LIBER, INTERACȚIUNE UMANĂ , VIITOR!!!”

  • Post category:Economic

O Românie fără spirtiul de inițiativă, fără curajul și voința de inovare și continuă perfecționare a antrepenorilor, nu ar fi la fel de frumoasă și dinamică.
Sunt mândră că astăzi reprezint CONAF ( Confederația națională a antreprenoriatului feminin ) la Conferința Națională a Industriei Ospitalității.
Peste 400.000 de oameni lucrează în și pentru industria ospitalității.
Daniel Mischie, presedinte „Hora” este, probabil, cel mai informat om din Romania în ce privește industria „Horeca” și un profesionist de la care se pot învăța multe.

Am înțeles și susținut nevoia aplicării unor măsuri extreme pentru protecția populației și pentru a împiedica răspândirea virusului.
Înțelegem și susținem în continuare un parteneriat activ cu autoritățile (eu recunosc că mă revolt maxim când nu consider că au dreptate) și încercăm să aplicăm toate măsurile de prevenție și protecție, atât pentru clienții nostri, cât și pentru angajații nostri.
Primul Ministru, Ludovic Orban, ne-a dat asigurări că nu se ia în calcul un nou „lock down” la nivel național.
Eu stiu că fac tot posibilul să-mi păstrez angajații pentru că, „Story food wine music” este casa noastră și de asemenea, să fim aici în continuare și pentru dragii noștri clienți.
Și dacă nu ne vor închide, știu că voi reuși.
HORA. DE LA CAPAT
Doar împreună reușim.

CRINA ȚINTĂ- antreprenor membru CONAF