You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA: CONTROALE DE PREVENIRE ȘI COMBATERE

IPJ DÂMBOVIȚA: CONTROALE DE PREVENIRE ȘI COMBATERE

  • Post category:general

COMUNICAT

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate peste 200 de obiective/locații cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 2.500 lei.

De asemenea, au fost verificate peste 80 de mijloace de transport în comun.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.

Suntem și vom fi prezenți în toate zonele de pe raza județului.

Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.

Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, astfel vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur.

Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante.

Suntem la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei!

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ DÂMBOVIȚA