You are currently viewing „TREY SYS- Estetique Beauty Center” by Raluca Duțu Grecu-promotorul frumuseții dâmbovițene!

„TREY SYS- Estetique Beauty Center” by Raluca Duțu Grecu-promotorul frumuseții dâmbovițene!

  • Post category:general

 

Este tânără, ambițioasă, inovatoare și extrem de hotărâtă să înfrumusețeze oamenii din jur, atât fizic, cât și intelectual! Raluca Duțu Grecu, în vârstă de 36 de ani, are o vastă experiență în antreprenoriat, intrând în lumea afacerilor de la vârsta de 12 ani, când își ajuta tatăl în business-ul personal.

De 13 ani are propria sa afacere, în domeniul înfrumusețării. Salonul TREY SYS- Estetique Beauty Center a pornit ca o afacere de familie, fondată de Raluca si sora ei, Diana, iar a treia parte, metaforic spus „a treia soră”, este familia, care le-a susținut necondiționat pe cele două tinere dedicate frumuseții!
Salonul s-a dezvoltat rapid, în prezent având cele mai complexe și calitative servicii în industria înfrumusețării din Târgoviște. Mai mult decât atât, a fost desemnat cel mai frumos salon din România, în anul 2019. Pentru că aici frumusețea este la ea acasă, oricine iese pe ușa salonului este mult mai vizibil, frumusețea fiindu-i pusă în valoare de cei mai buni specialiști în domeniu.
 

Unde găsiți acest loc magic? În zona Pieței 2 brazi, din Târgoviște, în vecinătatea sediului ANAF – Dâmbovița. De asemenea, serviciile profesionale de coafură, extensii, epilare, manechiură, pedichiură, pedichiură medicală și make-up le găsiți și în București, în locația TREY SYS-Estetique Beauty Center din Piața Alba Iulia.

Pentru că Raluca și sora ei cred atât de mult în puterea înfrumusețării, nici în perioada pandemiei, care a afectat întreaga economie, nu au mizat pe odihnă, ci și-au pus sufletul într-un proiect nou, cu totul deosebit: “Anotimpuri fantasy”. “Scopul acestui proiect este să depășim pandemia cu sufletul pe buze! Practic, o fată goală este transformată total de noi, cu tot ce înseamnă păr, unghii, machiaj, ținută adecvată temei alese. Este creația noastră în totalitate.” (Raluca).

Proiectul reprezintă refugiul echipei TREY SYS-Estetique Beauty Center în perioada care ne-a dat tuturor viața peste cap, dezvoltarea creativității, a lucrului în echipă, precum și întărirea echipei TREY SYS.

Odată cu salonul s-a dezvoltat și Raluca, în calitate de antreprenor extrem de vocal și implicat în domeniul înfrumusețării la nivel național. A participat permanent la cursuri de dezvoltare personală, profesională, de comunicare, ba chiar a asigurat astfel de cursuri și pentru echipa sa, dând o mare importanță calității serviciilor oferite!

Este Președintele PADIR Sucursala Dâmbovița – Patronatul Antreprenorilor din Domeniul Înfrumusețării din România, pentru că își dorește să își aducă aportul în ridicarea acestei industrii la valoarea ei reală și pentru că este conștientă de importanța activității pe care o desfășoară în cadrul economiei țării.

Totodată, Raluca Duțu Grecu este Președintele sucursalei dâmbovițene a CONAF- Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin. Tânăra femeie de afaceri nu așteaptă ca alții să decidă pentru activitatea ei și este direct implicată în procesul de identificare a soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă domeniul înfrumusețării.
Este un antreprenor care are multe de spus în această industrie și care mizează atât pe frumusețea exterioară a celor din jur, dar mai ales pe cea interioară!

„Frumusețea există în fiecare, iar noi o punem în valoare, astfel încât să fie remarcată de toți cei din jur!” (Raluca).

La mulți ani de frumusețe, TREY SYS – Estetique Beauty Center!