You are currently viewing VULCANA-BAI: Târg tradiţional de Mărţişor al Comitetului de tineri al Bisericii din Vulcana-Băi

VULCANA-BAI: Târg tradiţional de Mărţişor al Comitetului de tineri al Bisericii din Vulcana-Băi

  • Post category:general

„Vine, vine, primăvara!” – poate cea mai frumoasă şi aşteptată perioadă din an, primăvara, anotimpul bucuriei, al renaşterii, purităţii şi al dragostei, se apropie cu paşi repezi!
Astfel, ca un omagiu adus revenirii la viaţă a întregii naturi şi dragostei pe care o purtăm pentru semenii noştri, Comitetul de tineri al Bisericii din Vulcana-Băi organizează în perioada 26 – 27 februarie, pentru al doilea an consecutiv, minunatul Târg Tradiţional de Mărţişor, la care sunt invitaţi credincioşi din toate părţile.
Pentru organizarea acestui eveniment, tinerii s-au pregătit intens, confecţionând mărţişoare handmade în speranţa că vor atrage un public numeros care să se alăture campaniei iniţiate anul trecut: „Un zâmbet de primăvară pentru toţi”.
Aşa cum ne-au obişnuit aceşti tineri, aflaţi sub coordonarea celor 2 preoţi, George Săvulescu şi Claudiu Ionescu, desfăşoară numeroase activităţi atât în scopul de a mărturisi credinţa cea adevărată şi valorile nepieritoare ale neamului nostru românesc, cât şi de a forma un frumos colectiv şi de a veni în sprijinul celor aflaţi în diferite nevoi.
De aceea, pentru ca efortul lor să fie răsplătit cum se cuvine şi pentru ca viitoarele lor activităţi (în special cele social-filantropice) să aibă loc, suntem cu toţii invitaţi să fim părtaşi la acest eveniment.