You are currently viewing Ziua bibliotecarului a fost marcată și anul acesta de Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu”

Ziua bibliotecarului a fost marcată și anul acesta de Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu”

  • Post category:general

Cu ocazia Zilei Bibliotecarului și a Cărții, directorul Bibliotecii Județeane “Ion Heliade Rădulescu”, Agnes Erich, le transmite tuturor bibliotecarilor , într-o postare pe o rețea de socializare, un mesaj de felicitare și mulțumiri pentru eforturile realizate in aceste vremuri de pandemie:
“La mulți ani dragi colegi bibliotecari! Astăzi este ziua noastră, o zi pe care o sărbătorim în fiecare an prin activități care să ajungă la sufletul celor care ne sunt alături dintotdeauna.

În ultimul an ne-am confruntat cu o situație care ne-a pus oarecum în dificultate, situație generată de contextul pandemic mondial. Se părea că lumea s-a închis pentru noi la acel moment. Această criză, mai ales în prima etapă a ei, a demonstrat că esențiale pentru oameni au fost sănătatea, alimentele și informația.

Iar legat de informație am realizat cu toții că aici intrăm pe terenul propriu, unde ne putem demonstra utilitatea. Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că ați arătat că sunteți capabili de reinventare, de depășirea unor cutume, de empatie și de profesionalism.

Vă mulțumesc pentru faptul că existați, că facem o echipă, că sunteți în stare să scrieți un nou capitol în istoria bibliotecilor”.