You are currently viewing Echipele târgoviștene de robotică „Under Construction” și „Phantom Robotics” au urcat, iarăși , pe podium

Echipele târgoviștene de robotică „Under Construction” și „Phantom Robotics” au urcat, iarăși , pe podium

  • Post category:general

Între 13-18 aprilie, echipele de robotica „Under Construction” și „Phantom Robotics”, din Târgoviște, impreuna cu profesorii coordonatori Monica și Liviu Riza, au participat la un nou sezon al concursului „BRD FIRST Tech Challenge”, competiție internațională de robotică la care aceștia participă an de an.
Așa cum deja ne-au obișnuit, elevii Colegiului Național Constantin Carabella, care compun cele două echipe, au impresionat și de aceasta data juriul, astfel că au fost recompensați cu două premii importante.
Echipa „Phantom Robotics”, a obtinut un binemeritat premiulI la sectiunea Control.
Acest premiu este centrat pe programare felicită echipa care a utilizat cel mai bine programele unice și senzorii de s folosiți pe robot. Caietul tehnic al acestei echipe trebuie să aibă foarte multe detalii în explicarea implementării lor de software, senzori și control mecanic.

A doua echipa, Under Construction a obtinut premiul III Think Award.
Echipa câștigătoare a acestui premiu afișează clar procesul de proiectare și construcție al robotului în caietul tehnic. Acest premiu onorează echipa care a avut o secțiune de inginerie a caietului tehnic care a afișat clar folosirea matematicii, științei și proiectării care a fost folosit în construcția robotului lor.

La concurs, care s-a desfasurat online pentru a respecta masurile impuse de COVID-19, au participat 36 de echipe de robotica.

Felicitări, tuturor elevilor care compun cele două echipe si profesorilor coordonatori pentru performatele obtinute si pentru ca performanțele lor si pentru ca fac Târgoviștea recunoscută la nivel internațional și prin robotică .