You are currently viewing GUVERN: Barurile și cluburile se deschid de la 1 iunie cu 50% capacitate, cu persoane vaccinate,dar nu sunt permise petrecerile de noapte

GUVERN: Barurile și cluburile se deschid de la 1 iunie cu 50% capacitate, cu persoane vaccinate,dar nu sunt permise petrecerile de noapte

  • Post category:GUVERN

Florin Cîțu a declarat că barurile și cluburile se vor redeschide pe interior de la 1 iunie, ”probabil la o capacitate de 50%, dar cu persoane vaccinate”. Premierul nu a precizat cum se va face verificarea dacă cei care intră în club sunt vaccinați.
Cîțu avertizează că acum nu sunt permise petrecerile de noapte și că ar putea exista ”o frână de mână” în privința acestor relaxări dacă vaccinarea nu va funcționa.
”Țintele de vaccinare trebuiesc atinse. Putem să discutăm şi de o frână de mână, dacă campania de vaccinare nu funcţionează.Dacă vrem să menţimen acest calendar de revenire la normalitate a unei economii după pandemie, trebuie să ne vaccinăm. Cu cât ne vaccinăm mai repede, cu atât revenim mai repede la normalitate”, a mai declarat premierul.