You are currently viewing „CAVALERII DE OȚEL AI TÂRGOVIȘTEI”-BATALIONUL 114 TANCURI RECRUTEAZĂ!

„CAVALERII DE OȚEL AI TÂRGOVIȘTEI”-BATALIONUL 114 TANCURI RECRUTEAZĂ!

  • Post category:MApN

Dacă îți dorești doar un loc de muncă sau un venit asigurat, poți alege orice altă profesie.
Dar dacă îți dorești o carieră sigură și respectată, posibilitatea de a te afirma, de a te perfecționa, cariera de soldat/gradat profesionist este pentru tine!

Programul pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat/gradat profesionist în activitate, derulat de Batalionul 114 Tancuri „Petru Cercel”, în garnizoana Târgoviște, va începe în data de 12.09.2023 în locația din str. Nicolae Bălcescu, nr. 2-4, Târgoviște.

Condițiile minime de recrutare:
– cetățenie română și domiciliul stabil în România;
– vârsta între 18 ani împliniți, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire;
– absolvirea cel puțin a primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior (minimul 10 clase);
– să nu facă parte din partide politice;
– să nu aibă înscrise în cazier fapte de natură penală;
– candidații care au mai fost în sistem, trebuie să declare în scris că renunță la grad (în urma selecției și instruirii, aceștia vor primi gradul de soldat);
– să fie apt medical;
– să fie apt psihologic;

Programul de recrutare și selecție se va desfășura în perioada 12-29.09.2023, în intervalul orar 08:30-15:30. Telefon 0762240308 sau 0245611060 pentru detalii.
Documente necesare pentru înscriere vor fi comunicate la sediul unității din str. Nicolae Bălcescu, nr. 2-4, Târgoviște.