You are currently viewing MApN:  VREI O CARIERA IN FORTELE SPECIALE

MApN: VREI O CARIERA IN FORTELE SPECIALE

  • Post category:MApN

Pasiune, curaj, onoare și devotament!
Dacă ai aceste calități, înscrie-te pentru CURSUL DE FORMARE A SUBOFIȚERILOR ÎN ACTIVITATE – Școala de instruire a forțelor pentru operații speciale „Burebista” din județul Brașov!
Termenul limită de înscriere: 23 septembrie 2022.
Locuri:
– 40 de locuri la PARAȘUTIȘTI COMANDO (Forțe pentru operații speciale);
– 20 de locuri la PARAȘUTIȘTI (arma Infanterie).
Se pot înscrie candidații care provin din rândul SGP în activitate sau în rezervă precum și din rândul civililor din cadrul și din afara MApN.

ÎNSCRIERE:
– pentru PARAȘUTIȘTI COMANDO – contactați Școala de instruire a forțelor pentru operații speciale prin telefon (0790.229.919 / 0368.734.224) sau e-mail (relatii.publice02655@mapn.ro) pentru a fi luat în evidență și pentru a vi se explica în detaliu pașii de urmat.
Mai multe detalii găsiți aici: https://safos.mapn.ro/pages/admitere
– pentru PARAȘUTIȘTI – înscrieți-vă online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care aveți domiciliul.
Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php .
Tematica, bibliografia, baremele specifice probelor de admitere precum și alte detalii organizatorice se găsesc la următoarele adrese: https://safos.mapn.ro/…/20220607_N_A-1025…
și
https://safos.mapn.ro/…/20220609_N_A-1515_Ghid_Admitere…
‼️ Pentru informaţii suplimentare puteți accesa site-ul https://safos.mapn.ro sau puteți suna la tel. 0265.218.571 (Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale).

Recrutare MApN