You are currently viewing D.G.A.: Ofițeri de poliție reținuți pentru fapte de corupție

D.G.A.: Ofițeri de poliție reținuți pentru fapte de corupție

  • Post category:Poliția

Doi ofițeri de poliție au fost reținuți azi noapte pentru cercetări privind săvârșirea unor fapte de corupție și a altor infracțiuni.

În cauză, ofiterii D.G.A. au fost delegați și autorizați de către procurorul de caz să efectueze multiple operatiuni de investigatii sub acoperire cu grad inalt de complexitate într-un dosar în care cei doi polițiști sunt cercetați pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție, dar și a altor fapte penale de crimă organizată în legătură cu activitatea unei grupări infracționale specializată în fapte cu violență, proxenetism, cămătărie, delicte economico-financiare și altele.

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne precizează că, pentru protejarea cetățenilor de bună-credință, structurile ministerului vor continua acțiunile de prevenire și combatere a infracționalității, în special a celei organizate și grave, arătând toleranță zero la orice faptă de natură penală.

Așa cum a anunțat în numeroase rânduri, Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, structurile specializate vor acorda și în continuare atenție angajaților MAI care ar putea fi implicați în acțiuni de sprijin al grupărilor infracționale, iar față de aceștia se vor lua cele mai urgente măsuri pentru a fi pedepsiți pentru faptele lor.

DIRECTIA GENERALĂ ANTICORUPȚIE