You are currently viewing IPJ DAMBOVITA: Trei dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier

IPJ DAMBOVITA: Trei dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier

  • Post category:Poliția

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au surprins un tânăr de 21 de ani, care nu deține permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 89, de pe raza localității Petrești.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au oprit, pentru control, un autovehicul condus de un tânăr de 17 din comuna Vulcana-Pandele.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere și că autovehiculul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus, de un bărbat de 40 de ani.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

IPJ DAMBOVITA