You are currently viewing Masuri speciale la concursul de admitere de la Scoala de Politie Campina din cauza pandemiei.

Masuri speciale la concursul de admitere de la Scoala de Politie Campina din cauza pandemiei.

  • Post category:Poliția

Anul acesta, pentru Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina au fost alocate 1283 de locuri dintre care 25 locuri pentru minoritatea rroma si 15 locuri pentru alte minoritati.
La examen s-au inscris 7248 de candidati.
Au fost luate masuri speciale la concursul de admitere de la Scoala de Politie din Campina din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru a fi evitata aglomeratia, probele, cum ar fi cele sportive sau de verificare a cunostintelor, s-au dat, pentru prima oara, in mai multe centre din tara. Acum se desfasoara examinarea medicala.
Astfel, conducerea unitatii de invatamant a decis ca probele sa se dea in centre zonale pentru prevenirea raspandirii SARS-Cov2.
In aceste zile are loc examinarea medicala, la Scoala de Politie din Campina fiind examinati doar candidatii din zona Ploiesti-Bucuresti.
„Cei care au fost declarati promovati si la text testul scris, respectiv 1284, merg la vizita medicala.
Daca unul dintre cei 1284 nu trece proba medicala, vine urmatorul de sub el, anuntam si face el proba medicala.
Pentru a elimina problemele, probele sportive s-au dat in mai multe centre, in toata tara. E pentru prima oara cand se dau asa.
Toate probele sunt modificate pe fond de COVID 19”, a precizat comisar sef Vasile Tache, directorul Scolii de Politie din Campina.
Examinarea medicala, care este si proba eliminatorie, se desfasoara in perioada 29.03 – 16.04.2021.
Pe 17.04.2021 se vor afisa rezultatele, iar cei ce au promovat toate probele ar urma sa inceapa scoala in jurul datei de 1 mai.