You are currently viewing Polițiștii dâmbovițeni au fost în serviciul comunității în noaptea dintre ani

Polițiștii dâmbovițeni au fost în serviciul comunității în noaptea dintre ani

  • Post category:Poliția

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, zilnic, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi prezenți la datorie și vor desfășura activități specifice pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, limitarea infectării cu COVID-19, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, dar și pentru a supraveghea traficul rutier .

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu polițiști locali și jandarmi, iar la acestea vor fi angrenați și lupători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Efectivele de ordine publică vor avea o prezență vizibilă și activă în teren pentru a putea interveni rapid în cazul producerii unor evenimente nedorite și pentru a descuraja comiterea unor fapte ilegale și activitățile care pot favoriza răspândirea virusului SARS-CoV-2.

De asemenea, polițiștii vor acorda o atenție deosebită acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate normele de protecție sanitară în Noaptea de Revelion.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită responsabilă și corectă în această perioadă și să respecte normele de conviețuire socială și măsurile impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea COVID-19!

IPJ DAMBOVITA