You are currently viewing Polițiștii de la Compartimentul Prevenire au organizat o sesiune de informare pentru pensionari

Polițiștii de la Compartimentul Prevenire au organizat o sesiune de informare pentru pensionari

  • Post category:Poliția

COMUNICAT

La data de 6 octombrie, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentați de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmbovița, au desfășurat o activitate la Clubul Pensionarilor din Municipiul Târgoviște, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.
Astfel, au fost abordate subiecte referitoare la violența domestică, modalitățile de evitare a conflictelor și identificarea unor soluții pentru prevenirea victimizării.

Totodată, polițiștii le-au atras atenția celor prezenți cu privire la importanța adoptării unui comportament responsabil în scopul prevenirii infracțiunilor de furt și le-au distribuit pliante cu recomandări preventive.

În contextul actual, persoanele prezente la activitate au fost sfătuite de polițiști să respecte măsurile de distanțare socială și să manifeste un comportament responsabil.

Activitatea s-a încheiat cu prezentarea de către reprezentanții Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa a unor prevederi legale privind infracţiunile de corupţie.

IPJ DÂMBOVIȚA