You are currently viewing ISU DAMBOVITA: Prețul unei improvizații la instalațiile electrice poate fi siguranța ta și a celor dragi!

ISU DAMBOVITA: Prețul unei improvizații la instalațiile electrice poate fi siguranța ta și a celor dragi!

  • Post category:Pompierii

Pentru a proteja viața și bunurile, este esențial să oferim sprijin persoanelor în vârstă în utilizarea corespunzătoare a surselor de căldură.
Surselor de încălzire improvizate le lipsește adesea siguranța necesară și pot deveni rapid cauza unui incendiu devastator.
Un simplu reșou construit necorespunzător sau o aerotermă defectă pot crea condiții de risc, ducând la tragedii.
În această perioadă, accentul campaniei de prevenire este pus pe responsabilitatea individuală, cu mesajul că fiecare dintre noi are puterea de a schimba cursul evenimentelor.
Prin acțiuni preventive și utilizarea adecvată a mijloacelor de încălzire, putem proteja vieți și preveni pierderi materiale.
Ne angajăm să conștientizăm importanța respectării măsurilor de prevenire a incendiilor și să încurajăm întreținerea corespunzătoare a instalațiilor de încălzire. Astfel, fiecare membru al comunității contribuie la crearea unui mediu sigur pentru toți.
ISU Dâmbovița reamintește câteva reguli și măsuri ce trebuie respectate:
– se vor folosi instalaţiile electrice fără defecţiuni sau improvizaţii, cu protecţia corespunzătoare faţă de materialele combustibile;
– se vor utiliza aparate electrice, cabluri electrice, prize, întrerupătoare, dispozitive de protecţie fără defecţiuni sau improvizaţii;
– aparatele electrice aflate sub tensiune nu trebuie lăsate nesupravegheate!

ISU DAMBOVITA