You are currently viewing SOCIAL: LUCA, UN BĂIEȚEL DE NUMAI 5 ANI, ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

SOCIAL: LUCA, UN BĂIEȚEL DE NUMAI 5 ANI, ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

  • Post category:Social

Povestea noastră

 

Luca a fost diagnosticat cu austism de la varsta de aproape 2 ani. Autismul nu este o boala, ci o afectare neurologica, fara cauza cunoscuta si fara un tratament sigur sau garantat. Cei care il cunosc pe Luca stiu ca este un baietel foarte frumos, dragastos dar care nu poate sa vorbeasca si nici sa inteleaga ceea ce vorbim cu el si multe altele.

In lumea in care traieste Luca este liniste, o liniste care noua nu ne place, ne-am dori sa ne strige prin casa, sa stea linistit cand ii citim o poveste, sa mearga pe bicicleta….

 

Diagnosticul lui Luca ne-a schimbat viata, rutina in familie si obiceiurile noastre, totul s-a schimbat, viata noastra nu mai este aceeasi. Am invatat ca Dumnezeu iti da exact cat poti sa duci si ca raiul si iadul sunt pe pamant. Cand am aflat diagnosticul lui, am crezut ca am ajuns in iad si ca nu vom mai iesi dar cu multa credinta si oameni puternici alaturi, am reusit sa ne mobilizam si sa ne apucam de treaba.

 

In toti acesti patru ani, am incercat pentru Luca cam tot ce se poate face in procesul recuperarii lui : teste, analize, terapia ABA, Kinetoterapie, terapie 3C.

 

Dupa o documentare amanuntita, am gasit o abordare inovativa care consta intr-un transplant de celule stem la una din cele mai bune clinici de profil din lume si anume Panama. Costul interventiei se ridica la peste 16.000 EURO plus cheltuielie de transport si analize.

 

Asadar, apelez la voi si bunatatea voastra, la cei care ne cunoasteti si care nu, sa incercam sa strangem aceasta suma. Putin cate putin, suntem increzatori ca vom reusi sa ajungem cu Luca in Panama sa realizam aceasta procedura si suntem nerabdatori sa impartasim cu voi primele lui progrese.

 

Ne dorim sa fie galagie la noi in casa si ca Luca sa se apropie cat mai mult de un copil normal.

 

Ajutati-ne sa facem acest transplant in Panama!!!

 

Daca aveti firme puteti redirectiona impozitul pe venit/profit catre asociatia noastra LUCA Ionut sau direct in contul bancar al asociatiei:

şi

 

ASOCIAŢIA   ”LUCA   IONUT”

CUI   40252180

IBAN RO72BRDE160SV44628691600