You are currently viewing PHOENIX GYMNASTICS: Patru medalii pentru gimnastele din Târgoviște la Campionatul național de gimnastica acrobatica!

PHOENIX GYMNASTICS: Patru medalii pentru gimnastele din Târgoviște la Campionatul național de gimnastica acrobatica!

  • Post category:Sport

La prima ediție a campionatului național de gimnastica acrobatica gimnastele de la Phoenix Gymnastics Târgoviște au cucerit 4 medalii din cele 9 posibile din trei categorii de concurs: perechi începători, trio începători si perechi avansați.
La perechi începători Târgoviște a dominat podiumul câștigând toate cele 3 locuri (Locul 1: Ema Ion + Adelina Moraru; Locul 2: Ioana Rădulescu + Maya Ilinca; Locul 3: Natalia Iancu si Edessa Enache).

Pe locul 4 s-au clasat Sofia Petre si Anya Lungu.
La trio începători Târgoviște a participat cu un singur grup care s-a clasat pe locul 4 (Roberta Șerban, Sofia Cirstea si Giulia Savuica), iar la perechi avansați Târgoviște a urcat iar pe podium, locul 2 fiind câștigat de Claris Grecu si Alessia Ilinca.

Celelalte 3 perechi care au reprezentat Târgoviște la avansați s-au clasat pe locul 4 (Andra Ciochina si Alexandra Pletescu), locul 7 (Olivia Stoica si Sofia Filip) si locul 8 (Antonia Ferent si Carla Brezeanu).


„Gimnastica acrobatica este o ramura noua a gimnasticii in Romania, dar inceputul este promitator pentru gimnastele din Targoviste!
O sa ne pregatim intensiv pentru anul urmator si vedem pana unde ajungem. Obiectivul principal – lotul national al Romaniei!”, a afirmat antrenoarea fetelor, Annemarie Duncan.