You are currently viewing Phoenix Gymnastics Târgoviște se dovedește a fi, încă o data, o echipă de aur!

Phoenix Gymnastics Târgoviște se dovedește a fi, încă o data, o echipă de aur!

  • Post category:Sport

33 sportive de la clubul Târgoviștean au concurat la două competiții în acest weekend: „Concursul Național de Gimnastică pentru Toți” și „Concursul Național de Gimnastică Acrobatică” organizate de către Federația Română de Gimnastică la Sala Sporturilor din Pitești. Surpriza competiției a apărut atunci când pe solul de concurs s-au prezentat cei 10 adulți antrenați de Annemarie Duncan pentru a concura la categoria Gimnastică pentru toți (Gym for All) unde au urcat pe podium, ocupând locul 3. Membrii echipei au fost: Violeta Ilinca, Alina Ion, Irina Ilinca, Lakme Iancu, Ana Pletescu, Daniel Ilinca, Claudiu Manolache, Radu Iancu, Cezar Pletescu și Viorel Dogaru.

La categoria Gimnastică Acrobatică, gimnastele din Târgoviște au dominat concursul, câștigând multiple medalii, inclusiv locul 1 la toate cele patru categorii.

La categoria perechi începatori pe vârful podiumul au urcat Lavinia Drăguț și Sorana Ion, urmate de Natalia Protopopescu și Sara Manolache, repectiv Marina Dumitru și Erika Ciobanu, care s-au clasat pe locul 2, la egalitate.

La categoria trio începători a fost rândul lui Antonia Ferenț Alicia Mărculescu și al Giuliei Săvuică să ocupe locul 1, urmate de Karina Cristea, Patricia Gheorghe și Edessa Enache, care s-au clasat pe locul 3 la aceeași categorie.

Andra Ciochina și Natalia Iancu au cucerit titlul la categoria perechi avansați clasându-se pe locul 1, colegele lor Claris Grecu și Alessia Ilinca ocupând locul 3.

La categoria trio avansați Phoenix Gymnastics Târgoviște’ a avut o singura reprezentare formată din Claris Grecu, Andra Ciochina și Natalia Iancu, acestea câștigând detașat locul 1.

Concursul a reprezentat prima competiție din acest an pe ramurile Gimnastică acrobatică și Gym for All (Gimnastică pentru toți) pentru sportivele din Târgoviște, alãturi de antrenoarea Annemarie Duncan, iar munca lor nu a fost în zadar. La finalul competiției clubul Phoenix Gymnastics Târgoviște a fost declarat cel mai bun club din competiție, primind cupa competitiei pentru cele mai bune rezultate.

Phoenix Gymnastics Târgoviște