You are currently viewing La „Cupa ROTARY TÂRGOVIȘTE CONTRATIMP”vor participa 400 de înotatori profesioniști

La „Cupa ROTARY TÂRGOVIȘTE CONTRATIMP”vor participa 400 de înotatori profesioniști

  • Post category:Actual

400 de înotatori profesioniști din toată țara vor participa la ”Cupa ROTARY TÂRGOVIȘTE CONTRATIMP” în perioada 23-27 februarie.
”Cupa ROTARY TÂRGOVIȘTE CONTRATIMP” – un eveniment sportiv de anvergură, unic în România, o competiție de înot destinată tuturor categoriilor de sportivi de performanță, stabilite de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern: Copii 10 – 11 ani, Cadeți 12 – 14 ani, Juniori, Tineret și Seniori.
Competiția se va desfășura pe parcursul a 5 zile (miercuri, 23.02.2022 – duminică, 27.02.2022) la Bazinul Olimpic din incinta Complexului Turistic de Natație din Târgoviște și va fi împărțită în 8 reuniuni principale și altele 16 secundare pentru respectarea măsurilor în vigoare cu privire la combaterea și răspândirea virusului SARS- COV 2, competiția va reuni un număr de peste 500 de persoane, 400 dintre acestea fiind numai sportivi veniți din întreaga țară, cu nume sonore din natația românească (David Popovici, Robert Glință, Alexandra Dobrin, Costea Bianca) și invitați pe măsură (Camelia Potec, Norbert Trandafir, Anca Pătrășcoiu, Răzvan Florea,Tamara Costache).

Competiția de înot este acreditată Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. De puțin timp, FRNPM a acordat posibilitatea, printr-o decizie a Biroului Federal, ca orice competiție de înot privată organizată de către un club sportiv membru acreditat al FRNPM și care respectă cerințele impuse prin decizie, să poată fi acreditată. Acest lucru înseamnă includerea competiției în calendarul competițional general al FRNPM, recunoașterea și omologarea rezultatelor, inclusiv a recordurilor naționale.

Obiectivul principal al competiției este acela de a răspunde nevoilor performanței și al înaltei performanțe. În toate planurile de pregărire ale sportivilor este imperativ să se regăsească cel puțin 2 competiții de verificare pe an.

”Cupa ROTARY TÂRGOVIȘTE CONTRATIMP” își propune să fie una dintre cele 2 competiții anuale, își dorește să asigure condițiile optime de desfășurare a competiției, astfel încât sportivii împreună cu staff-ul lor să nu mai fie nevoiți să caute în afara României un concurs de verificare, își propune să aducă speranță și motivație în sufletul sportivilor și inima înotului românesc.

Evenimentul va fi transmis excusiv online prin Livestream România, o firmă specializată în activităţi de producţie cinematografică, programe de televiziune cu o vastă experiență în transmisiuni live pe cele mai importante platforme de profil din lume.

Pe parcursul celor 5 zile, pe toată durata desfășurării celor 8 reuniuni principale, 5 camere video terestre și subacvatice vor transmite în format Full HD la cele mai bune rezoluții pe toate dispozitivele, coordonate de o echipă profesionistă de tehnicieni și regizori.

Din punct de vedere al infrastructurii, numărului de participanți și al resurselor logistice, competiția poate fi comparabilă cu orice Campionat Național de Înot oficial.

Informatii suplimentare despre eveniment sunt disponibile aici – https://www.facebook.com/Contratimp-463613153692383